Bestseller omaelämänkertaan perustuvasta ”Christiane F. – tyttö metroasemalta” seuraava Viaplay Original -tuotanto

Nordic Entertainment Groupin (NENT Group), Pohjoismaiden johtavan suoratoistoyhtiön seuraava Viaplay Original -tuotanto on saksankielinen draamasarja ” Christiane F. – tyttö metroasemalta ”. Kyseessä on voimakas tarina kuudesta teini-ikäisestä, jotka löytävät toisensa Berliinin underground-klubien huumeenhuuruisessa sykkeessä. Sarja perustuu Christiane F:n omaelämäkertaan, josta on tehty myös kulttimaineeseen noussut elokuva, jossa esiintyi mm. David Bowie. ” Christiane F. – tyttö metroasemalta” saa ensi-iltansa Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelussa keväällä 2021.

Vuonna 1979 julkaistu Christiane F:n tinkimätön kertomus elämästään teini-ikäisenä narkomaanina ja prostituoituna sekä Berliinin Zoologischer Garten -aseman nuorisokulttuurista, käynnisti julkisen keskustelun Saksassa ja sen ulkopuolella. ”Christiane F. – tyttö metroasemalta” kokoaa yhteen lahjakkaan ensikertalaisnäyttelijöiden kaartin, jotka tutustuttavat katsojat hahmojensa koettelemuksiin, ystävyyssuhteisiin ja identiteetin etsimiseen.

NENT Groupin sisältöjohtaja Filippa Wallestam: ”Tämä on uskomattoman voimakas tarina kasvamisesta. Se on vaikeaa katsottavaa mutta samanaikaisesti myös erittäin kauniisti kerrottu tarina. Erityisesti nuorten tyttöjen haavoittuvuuden kuvaaminen, heidän ottaessa ensiaskeleensa aikuisuuteen, oli hyvin liikuttavaa. Tänä vuonna alkuperäistuotantomme ovat voittaneet palkintoja, näyttäytyneet ympäri maailmaa ja houkutelleet enemmän katsojia kuin koskaan. Kunnianhimoiset ja ainutlaatuiset tarinat, kuten ”Christiane F. – tyttö metroasemalta”, ovat vain esimakua siitä, mitä Viaplay Originaleilla on katsojille luvassa vuonna 2021.”

Kahdeksanosaisen sarjan ”Christiane F. – tyttö metroasemalta”  (” Wir Kinder Vom Bahnhof Zoo”)  pääosissa nähdään Jana McKinnon, Lea Drinda, Jeremias Meyer, Michelangelo Fortuzzi, Lena Urzendowsky ja Bruno Alexander, ja sen on kirjoittanut Annette Hess (”Weissensee”). Philipp Kadelbach, jonka käsialaa on myös Emmy-palkittu ”Sodan sukupolvi” -sarja, on sarjan ohjaaja ja luova tuottaja.

Season 01 / Episode 03

Philipp Kadelbach: ”Christiane F. on legenda. Kaikki yhdistävät jotakin hänen nimeensä. Jokaisella on hänestä jonkinlainen mielipide. 1980-luvun alussa Uli Edelin nyt ikoninen elokuva avasi särön tuntemattomiin maisemiin, joita moni ei edes tiennyt olevan olemassa. Mutta universaali teema lapsen tiestä löytääkseen oma paikkansa maailmasta puhuttelee edelleen. Tämä antaa sarjalle luvan ylittää rajat. Tämä tekee siitä ajattoman. ”Christiane F. – tyttö metroasemalta” keskittyy tähän hetkeen, hetkessä elämiseen ja spontaaneihin tunteiden purkauksiin. Se on hymni rohkeudelle, seikkailunjanolle ja holtittomalle itsensä hylkäämiselle.”

”Christiane F. – tyttö metroasemalta” on Constantin Televisionin ja Amazonin yhteistuotanto, joka on tehty yhteistyössä NENT Groupin kanssa. Muita yhteistuottajia ovat Wilma Film ja Cattleya. Sarja on saanut tukea Creative Europe Medialta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.