NAPAPIIRIN SANKARIT 4 elokuvateattereihin jouluna – katso ensimmäiset maistiaiset

Ylivoimaisesti Suomen suosituimpiin leffasarjoihin lukeutuva, vuosien saatossa kulttiklassikoksi itsensä naurattanut Napapiirin sankarit on koonnut maan elokuvateattereihin yli miljoona katsojaa. Legendaarisista lentävistä lauseistaan muistettu komediasaaga saa nyt jatkoa, kun Juha Wuolijoen ohjaama Napapiirin sankarit 4 tulee elokuvateattereihin.

Uniikin Napis-tyylin ja -huumorin elokuvassa takaa Pekko Pesosen käsikirjoitus aiempien leffasarjan osien tapaan. Napapiirillä kohdataan tuttuun tapaan pari uutta muuttujaa: elokuvan pääosassa sankaridebytoi Heikki Ranta ja toisena uutena kasvona nähdään Mikko Töyssy. Sekä Ranta että Töyssy ovat osoittaneet komediakykynsä kansalle muun muassa Putous-viihdesarjassa. Töyssy tullaan näkemään myös elokuvan Punttikomedia (2022) pääosassa.

Napapiirillä seikkailevat edelleen myös muun muassa sankarikonkarit Pamela Tola, Kari Ketonen ja Timo Lavikainen, jotka eivät enää esittelyitä kaipaa.

Sitten viime Napiksen on elämä heitellyt sankareita, mutta jotkin asiat pysyvät. Tällä kertaa Napapiirillä juostaan perin vaikeasti löydettävän tofun perässä. Aikaa tofun hommaamiseen on vain vähän ja muutama muukin muuttuja tuo metsästykseen omat haasteensa, mutta mitäpä ei napapiiriläinen sankari tekisi rakkauden tähden.

Napapiirin sankarit 4 -elokuvan tuottavat Marko Talli ja Olli Haikka Yellow Film & TV:ltä. Leffan levittää ja markkinoi SF Studios.

NAPAPIIRIN SANKARIT ONLINE

Hashtag: #napis4

Facebook: www.fb.com/napisleffa

Yellow Film & TV: www.yellowfilm.fi

SF Studios: www.sfstudios.fi

Rooleissa – mm. Heikki Ranta, Pamela Tola, Mikko Töyssy, Timo Lavikainen ja Kari Ketonen

Ohjaaja – Juha Wuolijoki

Käsikirjoittaja – Pekko Pesonen

Kuvaus – Juge Heikkilä

Lavastus – Tuomas Kyrö

Pukusuunnittelu – Anna Sinkkonen

Maskeeraussuunnittelu – Marjut Samulin

Leikkaus – Harri Ylönen

Äänisuunnittelu – Joonas Jyrälä

Linjatuottaja – Anu Hukka

Tuottajat – Olli Haikka ja Marko Talli / Yellow Film & TV

Levitys ja markkinointi – SF Studios

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.