Näyttelijä Tom Holland on tuttu mm. elokuvasta Uncharted

Thomas Stanley ”Tom” Holland on englantilainen näyttelijä. Hollandin vanhemmat ovat koomikko, kirjailija ja käsikirjoittaja Dominic Holland ja tämän valokuvaajapuoliso Nicola Elizabeth Frost. Tanssiharrastuksensa kautta Holland päätyi näyttelemään Billy Elliot -teatterimusikaalin pääosassa Lontoossa. Hänellä on kolme nuorempaa veljeä: Sam ja Harry , kaksoset, syntyneet vuonna 1999, ja Patrick syntynyt 2004.

Hän opiskeli Donheadin valmistelukoulussa Wimbledonissa ja sitten Wimbledon Collegessa. Sitten hän suoritti opintonsa BRIT-esittävän taiteen ja tekniikan korkeakoulussa Selhurstissa, Lontoon esikaupungissa. Tom Holland asuu edelleen Kingston upon Thamesissä Lontoon laitamilla vanhempiensa lähellä. Hänellä todettiin lukihäiriö seitsemän vuoden iässä. Veljiensä kanssa hän perusti vuonna 2017 The Brothers Trust hyväntekeväisyysjärjestön, jonka tavoitteena on kerätä rahaa eri syihin.

Brittiläinen Tom Holland on yksi tämän hetken suosituimmista näyttelijöistä. Spider-Man-elokuvien tähti haaveilee tavallisesta nuoruudesta, ja nyt fanijoukko odottaa jännityksellä, mitä hän tekee seuraavaksi.

25-vuotias näyttelijä totesi, että tuoreimmassa Spider-Man: No Way Home -elokuvassa hänet on saatettu nähdä supersankarin roolissa viimeistä kertaa.

– Se voisi olla viimeinen Hämähäkkimieheni, mutta niin ensimmäinenkin olisi voinut olla. Jos olisi aika, luopuisin siitä ylpeänä.

Hollandin mukaan Hämähäkkimiehen näytteleminen on ollut toisinaan ”todellisuudesta vieraannuttavaa”. Hän kiitteli suhdettaan kanssanäyttelijöidensä kanssa ja kuvaili sen myös auttaneen pysymään kiinni todellisuudessa.

Kaikesta huolimatta hän ei ole täysin varma siitä, millainen hänen tulevaisuutensa roolin parissa on.

Tähti kertoi olevansa myös huojentunut siitä, että voi puhua uusimman elokuvan juonenkäänteistä nyt vapaasti.

Uusin Hämähäkkimies-elokuva on pärjännyt hyvin lippuluukulla ja saanut positiivisen vastaanoton yleisöltä. Holland nähtiin roolissa kolmatta kertaa.

Heppu on nyt kertonut (ilmeisesti nyt jo poistetussa) Instagram-julkaisussa pitäneensä taukoa sosiaalisesta mediasta, ja siihen on syykin. Taakse ovat jääneet Instagram, Twitter ja muukin sosiaalinen media mielenterveydellisistä syistä.

Samassa yhteydessä Holland nosti esille hyväntekeväisyysjärjestö Stem4:n, joka tarjoaa nuorille sovelluksia, oppimisohjelmia ja muuta sen sellaista mielenterveyden hallintaan. Lahjoituksia voi tehdä myös Hollandin oman The Brothers Trustille.

Nuoresta iästään huolimatta mies on ehtinyt kerätä itselleen jo reilun 25 miljoonan euron omaisuuden, kiitos edellä mainittujen valkokangas esiintymisten.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.